Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, 8 Λέξεις, η Γκρέις κατηγορεί ευθέως τη Ναυσικά και τον Οδυσσέα για τον ξυλοδαρμό και τους απειλεί ότι θα τους εκδικηθεί! Η Σμαράγδα και ο Λουκάς αναμετριούνται στα χαρτιά και ο νικητής πάει σπίτι με την τσέπη γεμάτη! Χωρίς να περιμένει καθόλου, η Γκρέις εξαπολύει αντεπίθεση κατά της οικογένειας Καλλέργη.

Ο Άκης επισκέπτεται την Ηλιάνα στην ψυχιατρική κλινική και δυστυχώς είναι παρόν σε μια νευρική της κρίση. Ο Δημήτρης συναντιέται με την Ευγενία και οι δυο τους κάνουν μια αναδρομή στη σχέση τους. Ο Μιχαήλ παίρνει είδηση τον πόλεμο που άνοιξε μαζί του η Γκρέις και εξαγριώνεται. Η Σοφία μιλάει στον Φοίβο για τον πρώην της και επιμένει ότι πρέπει να τους γνωρίσει. Ο Μητροφάνης παίρνει φόρα και ανεβάζει την «ταρίφα» του Άκη στις 200 χιλιάδες μηνιαίως!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ηλιάνα δεν αντέχει άλλο μέσα στην κλινική και το βράδυ, όταν όλοι κοιμούνται, το σκάει! Η Ηλιάνα το έχει σκάσει από την κλινική και κατά τη διάρκεια της νύχτας, δεν την παίρνει είδηση κανένας. Επικοινωνεί τηλεφωνικά με την Ελένη, η οποία για μια ακόμα φορά, θα πάρει το μέρος της Ηλιάνας και θα στήσουν ένα κόλπο προκειμένου να δει τη μικρή Αριάδνη. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ είναι στη Βουλή και κανένας δεν μπορεί να τον ειδοποιήσει. Από την άλλη ο Άκης έχει πάει με τη Σμαράγδα να υπογράψουν τα χαρτιά για την αναγνώριση του μωρού.

Ο Σίμος απελπισμένος από την οικονομική του κατάσταση, πάει και παίζει χαρτιά με σκοπό να κερδίσει, αλλά η επιστροφή του στο σπίτι του δεν είναι και τόσο ευχάριστη, καθώς βλέπει την Εύα με τον Νικηφόρο και γίνεται για μια ακόμα φορά έξαλλος, αφού καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια του. Κι ενώ ο Μιλτιάδης έχει φύγει από το σπίτι και μένει σε ξενοδοχείο, η Ιφιγένεια προτείνει στην Κατερίνα να μεσολαβήσει για να τους συμφιλιώσει, αλλά η μητέρα της αρνείται να την ανακατέψει σ’ αυτή τη διαμάχη. Όταν ο Μιχαήλ θα γυρίσει στο σπίτι και θα βρει εκεί την Ηλιάνα, ο θυμός του δεν θα έχει όρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης