Ένα συγκλονιστικό θέαμα περίμενε τους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου του Μπουένος Άιρες, όταν, έπειτα από την επιμονή ενός ζευγαριού, κατευθύνθηκαν στο νεκροτομείο, προκειμένου να δουν το νεκρό -όπως νόμιζαν- παιδί του ζεύγους.

Η Λους Μιλάγρος Βερόν γεννήθηκε πρόωρα, οι γιατροί διέγνωσαν τον θάνατό της και τη μετέφεραν στο νεκροτομείο. Οι γονείς της όμως επέμειναν να τη δουν, με αποτέλεσμα να συνοδευτούν από τους γιατρούς στο νεκροτομείο, προκειμένου να μην τους αφήσουν να τρέφουν ανυπόστατες ελπίδες. Και τότε συνέβη το απίστευτο: μέσα από το μεταλλικό φέρετρο όπου είχε τοποθετηθεί το κοριτσάκι ακούγονταν κλάματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αμέσως σε παιδιατρική κλινική στην επαρχία Τσόκο, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του ζευγαριού. Οι γονείς της παραμένουν «προσγειωμένοι», με τη μητέρα της να δηλώνει: «Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης της υγείας του παιδιού, αλλά ελπίζω ότι θα βελτιωθεί. Θα δούμε εν καιρώ πώς θα διαμορφώσουμε το σπίτι για να την υποδεχθούμε».

Για την ιστορία, Λους Μιλάγρος, το όνομα της μικρής δηλαδή, σημαίνει στα Ισπανικά «Το φως των θαυμάτων».

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης