«Ο Covid-19 είναι κάτι απαίσιο το οποίο μας έστειλε η Κίνα» είχε πει μερικούς μήνες πριν ο Donald Trump. Μάλιστα συνεχώς υποστήριζε ότι «αυτό το πράγμα θα τελειώσει, ακριβώς όπως όλα κάποτε τελειώνουν». 

Η εφημερίδα Washington Post, συγκέντρωσε σε ένα βίντεο όλες τις φορές που ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε πως ο κορωνοϊός θα… εξαφανιστεί και δεν είναι ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 23 φορές! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, στις 10 Φεβρουαρίου 2020 ο Trump υποστήριξε ότι ο κορωνοϊός θα εξαφανιστεί εξαιτίας της αύξησης της θερμοκρασίας.

Στις 25 Φεβρουαρίου 2020 ισχυρίστηκε πως «είναι ένα πρόβλημα που θα εξαφανιστεί». Στις 26 Φεβρουαρίου είπε ότι σε λίγες μέρες τα κρούσματα θα μηδενίσουν.

Στις 27 Φεβρουαρίου ισχυρίστηκε πως… εκ θαύματος ο κορωνοϊός θα εξαφανιστεί αφού πρώτα η κατάσταση χειροτερέψει για να γίνει καλύτερη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 6 Μαρτίου ανέφερε πάλι δημοσίως πως θα εξαφανιστεί, στις 10 Μαρτίου κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν ήρεμοι αφού ο κορωνοϊός… θα φύγει.

Μεσολάβησαν ακόμα αρκετές φορές, με τελευταία την σημερινή, 5 Αυγούστου, όπου ο Donald Trump υποστήριξε για ακόμα μια φορά ότι ο κορωνοϊός θα εξαφανιστεί! 

Δείτε αναλυτικά το βίντεο: 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης