Σε τέσσερις εφήβους ηλικίας 15 έως 17 ετών απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «έγκλημα μίσους», στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση εναντίον ενός ζευγαριού γυναικών σε λεωφορείο στο Λονδίνο στα τέλη Μαΐου, έγινε γνωστό σήμερα από την αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Δύο ανήλικοι ηλικίας 16 ετών, ένα 17χρονο αγόρι κι ένας 15χρονος κατηγορούνται για «διακεκριμένο έγκλημα μίσους» και θα εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης στις 21 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας εξ αυτών κατηγορείται επίσης για κλοπή.

Η επίθεση διαπράχθηκε σε ένα λεωφορείο στο Κάμντεν, στο βόρειο Λονδίνο, νωρίς το πρωί της 30ης Μαΐου.

Το ένα από τα δύο θύματα, η Μελάνια Γκέιμονατ, μια 28χρονη από την Ουρουγουάη, είχε αναρτήσει στο Facebook μια φωτογραφία με την ίδια να αιμορραγεί από τη μύτη, ενώ το πουκάμισό της ήταν καλυμμένο από αίμα. Στο πλευρό της, βρισκόταν η φίλη της με το πρόσωπό της γεμάτο αίματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια είχε εξηγήσει ότι με τη σύντροφό της Κρις βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο, όταν μια ομάδα νέων τους επιτέθηκε «απαιτώντας να φιληθούμε για να μπορέσουν εκείνοι να μας κοιτάνε, μας φώναζαν λεσβίες και μας περιέγραφαν στάσεις του σεξ».

Κατόπιν, κατήγγειλε ότι οι έφηβοι δράστες τις είχαν χτυπήσει και ληστέψει. Οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης