Η Έλεν Μίρεν έχει επανειλημμένα αποδείξει πως είναι μια ηθοποιός με ιδιαίτερο… βάρος!

Όταν λοιπόν ομάδα τυμπανιστών πραγματοποίησε το Μ. Σάββατο πορεία έξω από το Θέατρο Γκίλγουντ, όπου ανεβαίνει η παράσταση «The Audience», η… Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ δεν δίστασε να βγει έξω με τα ρούχα της παράστασης και να ζητήσει από τους διαδηλωτές να κάνουν… ησυχία! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ρούπερτ Στριτ και ερασιτεχνική κάμερα κατέγραψε φοβερές εικόνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θόρυβος και το μπλουζάκι

Οι τυμπανιστές διαφήμιζαν με τον τρόπο τους ένα φεστιβάλ ομοφυλοφίλων και όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της «Orange Nation», της εταιρείας που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του «One in the Park» η Έλεν Μίρεν φώναξε θυμωμένη:

«Ησυχία! Προσπαθώ να παίξω ένα έργο εδώ πέρα! Ο κόσμος έχει πληρώσει πολλά λεφτά για τα εισιτήρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από τον θόρυβο που προκάλεσε η αντίδρασή της, η Ελεν Μίρεν εμφανίστηκε τη Δευτέρα του Πάσχα μ’ ένα φανελάκι, στο οποίο υπήρχε διαφήμιση του φεστιβάλ και στο πίσω μέρος η φράση: «Απλά όχι έξω από το θέατρο».

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο συμπρωταγωνιστής της διάσημης ηθοποιού, Ρούφους Ράιτ, ο οποίος έγραψε στο Twitter:

«Μόλις πραγματοποίησα μια φιλοδοξία ζωής να πω σε 25 τυμπανιστές να βγάλουν τον σκασμό. Τα θέατρα του Γουέστ Εντ έχουν πολύ λεπτούς τοίχους».

Η παράσταση «The Audience» παρουσιάζει την Έλεν Μίρεν στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ να δέχεται επίσκεψη από διάφορους πρωθυπουργούς της Βρετανίας.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης