Ο ιδιοκτήτης ενός κουρείου στη συνοικία Σόχο του Λονδίνου ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα τσουχτερό πρόστιμο, αφότου η αστυνομία ανακάλυψε περισσότερους από 100 ανθρώπους να συμμετέχουν σε πάρτι εκεί, παραβιάζοντας τους κανόνες κατά του Covid-19 κι έχοντας μετατρέψει το υπόγειο του καταστήματος σε αυτοσχέδιο νάιτκλαμπ.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο κουρείο Cut and Grind μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής και βρήκαν ότι είχαν στηθεί στο υπόγειο του καταστήματος ένα μπαρ, μια πίστα χορού και μεγάφωνα, ενώ κόσμος διασκέδαζε διάσπαρτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αστυνομικός Στιβ Μάλντουν του τμήματος του Σόχο περιέγραψε το περιστατικό ως «βαθιά ανησυχητικό και εξοργιστικό», σε μια περίοδο κατά την οποία οι περιορισμοί στις κοινωνικές επαφές αναμένεται να γίνουν αυστηρότεροι στο Λονδίνο, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων νέου κορωνοϊού.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουμε κληθεί να επέμβουμε σε σειρά πάρτι και παράνομων μουσικών εκδηλώσεων στο Σόχο. Είναι ειλικρινά σοκαριστικό που οι πολίτες είναι διατεθειμένοι να παραβιάσουν τους κανονισμούς, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρα επιβληθεί για να κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλείς», είπε ο Μάλντουν.

Ένας υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο, στο κατάστημα Cut and Grind, σήμερα Τρίτη, δεν θέλησε να σχολιάσει σχετικά. Ο ιδιοκτήτης, που θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόστιμο ύψους έως 10.000 λιρών, δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμος για δηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης