Η αγάπη μπορεί να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια ακόμα και τα πιο… ψηλά! Ένα ζευγάρι από τη Βραζιλία επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Ο 28χρονος Joelison Fernandes da Silva ατενίζει τον κόσμο από τα 2,50 μ. Η συζυγός του είναι 1,50 μ. Η διαφορά ύψους δεν τους εμπόδισε να ζήσουν τον αληθινό έρωταΟ 28χρονος Joelison Fernandes da Silva πάσχει από γιγαντισμό. Ατενίζει τον κόσμο από τα 2,50 μ. Λόγω του ύψους του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο, καθώς έπεφτε συχνά θύμα bullying. Για χρόνια δεν έβγαινε από το σπίτι του. Πλέον, είναι γνωστός ως «ευγενικός γίγαντας» και πολλοί είναι αυτοί που όταν τον βλέπουν, θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όμως, την αληθινή ευτυχία τη βρήκε σε μια γυναίκα, την 21χρονη Evem Medeiros, η οποία είναι ένα μέτρο κοντύτερη από εκείνον. Αυτό, όμως, δεν τους εμπόδισε να παντρευτούν και να ζήσουν τον αληθινό έρωτα, χωρίς να νιώθουν αμηχανία γι’ αυτό!

Ωστόσο, οι γιατροί ανακάλυψαν αργότερα ότι ο 28χρονος είχε έναν καλοήθη όγκο στην υπόφυση του εγκεφάλου του, που προκαλεί την ανεξέλεγκτη παραγωγή της αυξητικής ορμόνης στο σώμα του. Εκείνος, αρχικά, αρνήθηκε να προχωρήσει σε εγχείρηση για τον λόγο ότι δεν ήθελε να μείνει τρεις μήνες σε νοσοκομείο, ακόμα και αν γνώριζε ότι κάποια στιγμή αυτό μπορούσε και να τον σκότωνε. Το 2007 μετά από πίεση της οικογένειάς του δέχτηκε να κάνει την εγχείρηση, επιβραδύνοντας έτσι την ανάπτυξή του, αλλά χωρίς να τη σταματήσει αφού συνεχίζει να ψηλώνει ακόμα!

Δείτε φωτογραφίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Αμαλία Αυτζόγλου

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης