Στη σύλληψη γυναίκας υπαλλήλου τράπεζας, ηλικίας 29 ετών, στη Νόβα Ζαγόρα για υπεξαίρεση περίπου 400.000 λέβα από καταθέσεις πελατών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Βουλγαρίας. Το ύψος του ποσού των χρημάτων που η κατηγορούμενη κατάφερε να αποσπάσει εξακολουθεί να διερευνάται από τις Αρχές, καθώς η υπεξαίρεση έχει διαπραχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολος ο ακριβής καθορισμός του.

Η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία στο Σλίβεν. Το Υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν χρήματα και αντικείμενα σχετικά με την υπόθεση, κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συλληφθείσα απουσίαζε συχνά τις τελευταίες εβδομάδες από την εργασία της, ταξίδευε στο εξωτερικό και ήταν σχεδόν αδύνατο να επικοινωνήσουν στελέχη της τράπεζας μαζί της. Την ημέρα της σύλληψής της, είχε κληθεί στο υποκατάστημα της τράπεζας όπου εργαζόταν, για να της επιδοθεί η εντολή απόλυσης. Στη συνέχεια συνελήφθη, γράφουν βουλγαρικές εφημερίδες. Η έρευνα για την υπόθεση άρχισε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από καταγγελία πελατών της τράπεζας στην αστυνομία.

*(1 ευρώ=1,9567 λέβα)

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης