Πρόσθετα αυστηρά μέτρα περιορισμού, με στόχο την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού, θέτουν σε εφαρμογή οι Αρχές της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, μετά την αύξηση του αριθμού των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 34, στις δύο οντότητες της χώρας (τη Σερβική Δημοκρατία και την Κροατομουσουλμανική Ομοσπονδία).

Ο Ζλάταν Κλόκιτς, υπουργός της Σερβικής Δημοκρατίας, αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Την ίδια ώρα, ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα είναι 27 στη Σερβική Δημοκρατία και επτά στην Κροατομουσουλμανική Ομοσπονδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ασθενείς στη Σερβική Δημοκρατία έχουν τεθεί σε αυτοαπομόνωση και βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση. Οι ασθενείς στην Κροατομουσουλμανική Ομοσπονδία έχουν ήπια συμπτώματα. Συνολικά 4.864 άτομα έχουν τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσθετα μέτρα περιορισμών, η Αρχή Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι αφορούν στην απαγόρευση της λειτουργίας των εστιατορίων και γενικότερα των καταστημάτων εστίασης, των κινηματογράφων, των θεάτρων και των γυμναστηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης