Δεν πίστευαν τα… αυτιά τους αστυνομικοί στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν μια γυναίκα τηλεφώνησε στην άμεσο δράση και ζήτησε βοήθεια επειδή ένας βόας είχε τυλιχθεί γύρω από το πρόσωπό της… 

«Ω, σας παρακαλώ! Ένας βόας έχει τυλιχθεί γύρω από το πρόσωπό μου!» είπε έντρομη η γυναίκα, δίνοντας παράλληλα τη διεύθυνσή της στην τηλεφωνήτρια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κυρία μου, τι είπατε ότι σας συμβαίνει; Είστε έξω από το σπίτι σας και ένας βόας έχει τυλιχθεί στο πρόσωπό σας;» απάντησε η τηλεφωνήτρια, ζητώντας από την 45χρονη γυναίκα περισσότερες πληροφορίες. 

Όπως φαίνεται από το ηχητικό του τηλεφωνήματος προς την άμεσο δράση, η γυναίκα είπε ότι είχε «σώσει» τον βόα αλλά και το… αδελφάκι του προ ημερών.  «Πρώτη φορά ακούω τέτοιο περιστατικό, μην κινείστε κυρία μου» είπε η τηλεφωνήτρια. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά, πυροσβέστες αλλά και ένα ασθενοφόρο. Σύμφωνα με το BBC, βρήκαν τη γυναίκα ξαπλωμένη έξω από το γκαράζ της με το φίδι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχε τυλιχθεί γύρω από το λαιμό της και την δάγκωνε στη μύτη. Δεν την άφηνε με τίποτα» είπε ο επικεφαλής του τοπικού πυροσβεστικού τμήματος Τιμ Κάρντ στην εφημερίδα Chronicle-Telegram.
«Χρειάστηκε να κόψουμε το κεφάλι του βόα με μαχαίρι για να αφήσει τη γυναίκα» συμπλήρωσε ο ίδιος. 

Για να σκοτώσουν το θήραμά τους, οι βόες τυλίγονται γύρω του και αρχίζουν σιγά-σιγά να το σφίγγουν. Με αυτό τον τρόπο, το αίμα δεν μπορεί να φτάσει στα ζωτικά όργανα και το θύμα πεθαίνει. 

Η γυναίκα, που δήλωσε στην αστυνομία ότι έχει 11 φίδια στο σπίτι της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Ευτυχώς, τα τραύματά της δεν είναι σοβαρά και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. 

Ακούστε το ηχητικό του τηλεφωνήματος προς την άμεσο δράση: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης