Νομικές κυρώσεις αντιμετωπίζει μια ομάδα χορευτριών από τη Ρωσία, η οποία κατηγορείται για βεβήλωση μνημείου που προκάλεσε με τον… σέξι χορό της!

Όπως έγινε γνωστό, οι Ρωσίδες χορεύτριες έδωσαν την χορευτική παράστασή τους σε μνημείο που είναι αφιερωμένο στα θύματα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ανήμερα της «Ημέρας της Νίκης» (Victory Day), κατά την οποία γιορτάζεται η παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας στη Σοβιετική Ένωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα, οι νεαρές κοπέλες ταξίδευαν στο Novgorod με το δάσκαλο του χορού τους και έψαχναν μια ιδανική τοποθεσία για να «εκτελέσουν» τη χορογραφία τους. Δεν είχαν ιδέα ότι το μνημείο που επέλεξαν ήταν αφιερωμένο στη «Victory Day».

«Ως δάσκαλος τους, παίρνω πάνω μου όλο το φταίξιμο. Παρόλο που βρίσκομαι στην πόλη εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν τη γνωρίζω ακόμα καλά. Δεν είχα ιδέα περί τίνος μνημείου πρόκειται. Τα κορίτσια έκλαψαν όταν έμαθαν για το λάθος μας και την αρνητική δημοσιότητα που πήρε. Είμαστε ακόμα αναστατωμένοι. Ζητήσαμε συγγνώμη. Δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλλουμε κανέναν. Είναι μια μεγάλη παρεξήγηση», ανέφερε σε δηλώσεις του στα ρωσικά μέσα ο 24χρονος χορογράφος Elisavet Kostinaya.

Οι ρωσικές αρχές πήραν καταθέσεις από τον δάσκαλο χορού και τις χορεύτριες προκειμένου να αποφασίσουν αν θα τιμωρηθούν ή όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης