Βίντεο όπου εμφανίζεται ένας άνδρας, ο οποίος «συνδέεται με την πυρηνική βιομηχανία» του Βελγίου ανακάλυψαν οι βελγικές αρχές, στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, γνωστοποίησε η ομοσπονδιακή εισαγγελία, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες της βελγικής εφημερίδας «La Dernière Heure».

«Η ομοσπονδιακή εισαγγελία επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός βίντεο στο οποίο αναφέρθηκαν εφημερίδες και σχετίζεται με ένα πρόσωπο που συνδέεται με την πυρηνική βιομηχανία» εξηγεί σε δελτίο Τύπου η ομοσπονδιακή εισαγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακάλυψη αυτών των στιγμιότυπων «έγινε στο πλαίσιο των ερευνών που διεξήχθησαν μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι» προσέθεσε η εισαγγελία, που δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του προσώπου που μαγνητοσκοπούσαν οι ύποπτοι «για τους προφανείς λόγους της ασφάλειας και του σεβασμού της ιδιωτικής ζωής».

Η Δικαιοσύνη δεν έδωσε πρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με τις «συνθήκες της ανακάλυψης αυτών των πλάνων». Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Dernière Heure», ο άνδρας που «κατασκόπευαν» οι ύποπτοι είναι ο «διευθυντής του πυρηνικού προγράμματος έρευνας και ανάπτυξης του Βελγίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης