Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται μια ακροβάτιδα μετά από την πτώση που είχε από ύψος 7,5 μέτρων σε διεθνή διαγωνισμό, ενώ υπάρχουν φόβοι πως δεν θα περπατήσει ξανά.

Η Ρωσίδα Εβγένια Ασόνοβα τραυματίστηκε σε event στη Ρίγα της Λετονίας, όταν έσπασε το σκοινί που τη συγκρατούσε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, δίχως να υπάρχει προστατευτικό δίχτυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ατύχημα συνέβη πριν από δυο εβδομάδες και η Ασόνοβα παραμένει υπό νοσηλεία, ενώ δεν μπορεί να κάνει κινήσεις χωρίς βοήθεια.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 30χρονη Ρωσίδα ακροβάτιδα, σύφωνα με το sputnik, κατηγορεί τους διοργανωτές του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού για Σπορ στον αέρα για ελλιπή μέτρα ασφαλείας, λέγοντας πως καθυστέρησαν πολύ οι πρώτες βοήθειες, ενώ σφάδαζε από τον πόνους.

Πάντως, έχει ήδη συγκροτηθεί ΕΔΕ για να ερευνήσει το περιστατικό, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets» υπάρχουν φόβοι πως ίσως δεν μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

«Έπεσα με την πλάτη… Το ασθενοφόρο με πήγε στο νοσοκομείο όπου με χειρούργησαν. Έχω δύο σπασμένους σπόνδυλους – τον 12ο στο στήθος και τον πρώτο χαμηλά στη μέση. Η σπονδυλική στήλη είναι κατεστραμμένη. Δεν νιώθω τα πόδια μου και κανένα από τα όργανα μου στο πυελικό έδαφος, ενώ ουρώ με καθετήρα», ανέφερε η Ασόνοβα περιγράφοντας την κατάσταση της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης