Δύσκολη διαφαίνεται η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο υποψηφίους των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, καθώς όλη η ανθρωπότητα περιμένει να δει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών του 2020 που θα αναδείξουν τον νέο πλανητάρχη.

«Είμαστε μπροστά με μεγάλη διαφορά, αλλά προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Δεν μπορούν να κατατεθούν ψήφοι αφού κλείσουν τα εκλογικά τμήματα» τόνισε με tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας πως θα προβεί σε δηλώσεις εντός της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζο Μπάιντεν, μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Ουίλμινγκτον (Ντέλαγουερ), είπε ότι «βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε αυτές τις εκλογές» και ότι «αισθανόμαστε καλά για το πού βρισκόμαστε» αλλά αναγνώρισε πως «δεν περιμέναμε ότι θα χρειαζόταν τόσο πολύς χρόνος», καθώς το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό «το πρωί της Τετάρτης (σ.σ. το απόγευμα της Πέμπτης ώρα Ελλάδας), αν όχι αργότερα».

«Πρέπει να φανούμε υπομονετικοί ωσότου καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι» πρόσθεσε, εκτιμώντας πως αναμένει «να νικήσουμε στην Πενσιλβάνια», παρ΄ ότι ο Τραμπ με βάση τα ως τώρα δεδομένα προηγείται με διαφορά.

«Συνεχίστε να το πιστεύετε, παιδιά, θα νικήσουμε» ολοκλήρωσε τη σύντομη παρέμβασή του ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, εκφράζοντας «αισιοδοξία». Την ίδια φράση «συνεχίστε να πιστεύετε» επανέλαβε αμέσως μετά μέσω Twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης