Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί ο Άλεκ Μπάλντγουιν, ο γνωστός ηθοποιός την πυροβόλησε. Τραυματίστηκε επίσης ο σκηνοθέτης της ταινίας!

Το δυστύχημα στο σετ του γουέστερν «Rust», στο Νέο Μεξικό, έγινε όταν ο Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε με όπλο που υποτίθεται πως είχε άσφαιρα. Νεκρή είναι η 42χρονη Halyna Hutchins, που εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας, ενώ ο 48χρονος τραυματίας είναι ο Joel Souza, σκηνοθέτης της ταινίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο σκηνοθέτης νοσηλεύεται τραυματισμένος.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Όλα έγιναν στο Bonanza Creek Ranch, έναν δημοφιλή τόπο γυρισμάτων στο Νέο Μεξικό.

Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα. Ωστόσο, ακόμη δεν έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος του Άλεκ Μπάλντγουιν.

Η ταινία «Rust» είναι γουέστερν και ο Άλεκ Μπάλντγουιν παίζει τον Rust, έναν παράνομο, του οποίου ο 13χρονος εγγονός έχει καταδικαστεί για φόνο. 

Η εφημερίδα Santa Fe New Mexican ανέφερε ότι ο Άλεκ Μπάλντγουιν εθεάθη έξω από το γραφείο του σερίφη, στο Νέο Μεξικό, να κλαίει για τα όσα έχουν συμβεί. 

Η άτυχη Halyna Hutchins θεωρείτο ανερχόμενο αστέρι. Είχε ουκρανικές ρίζες και είχε μεγαλώσει σε σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο! Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Κίεβο και σχετικά με το Σινεμά στο Λος Άντζελες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης