Μια οικογενειακή τραγωδία η οποία χαρακτηρίζεται από τα διεθνή Μέσα «μυστήριο» σημειώθηκε στο Ιλινόις των ΗΠΑ. Νεκροί βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα ενός βρέφους τριών μηνών, ενώ μωράκι γλίτωσε την τελευταία στιγμή από βέβαιο πνιγμό καθώς ήταν επί αρκετή ώρα στα παγωμένα νερά της λίμνης.

Τα αμερικανικά Μέσα αναφέρουν πως η τραγωδία σημειώθηκε λίγες ώρες μετά το χωρισμό του ζεύγους. Ο 32χρονος Τζάστιν Κάμπελ βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο σπίτι του, το οποίο είχε αρπάξει φωτιά και κάηκε σχεδόν ολοσχερώς, ενώ η σύζυγός του, Κρίστι, εντοπίστηκε επίσης νεκροί σε κοντινή απόσταση, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε λίμνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διασώστες σημειώνεται ότι έπειτα από προσπάθειες κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό το μωρό και να το οδηγήσουν στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Το επικρατέστερο σενάριο το οποίο και εξετάζουν οι αρχές είναι η γυναίκα να πυροβόλησε και να σκότωσε τον σύζυγό της με τον οποίο είχαν διαφορές, βάζοντας φωτιά στο σπίτι για να καλύψει τα ίχνη της. Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει από το σπίτι με το αυτοκίνητο της και πάνω στον πανικό της να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και να έπεσε στη λίμνη.

Το video που ακολουθεί προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού και σ΄αυτό διακρίνεται το τζιπ της συζύγου και μητέρας του βρέφους να φεύγει από το σπίτι της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης