Τουλάχιστον 20 άνθρωποι, παιδιά και γυναίκες, κρατούνται όμηροι σε ένα σπίτι στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές, στη βόρεια Ινδία, για τουλάχιστον 8 ώρες από έναν άνδρα που είχε καλέσει τα παιδιά υπό το πρόσχημα ότι έκανε πάρτι γενεθλίων, έγινε σήμερα Πέμπτη γνωστό από την αστυνομία.

Ο άνδρας, που εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για φόνο και είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς και έναν κάτοικο της περιοχής κοντά στο Φαρουχαμπάντ, στο δυτικό τμήμα του Ούταρ Πραντές, είπε ο Π.Β Ραμασάστρι, ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσκάλεσε τα παιδιά υπό το πρόσχημα ότι κάνει πάρτι γενεθλίων και τα κράτησε ομήρους. Άρχισε να πυροβολεί τους χωριανούς», εξήγησε ο Ραμασάστρι.

Ο άνδρας είχε προσκαλέσει κάποια παιδιά και γυναίκες στο Φαρουχαμπάντ, λέγοντας ότι οργάνωνε ένα πάρτι γενεθλίων για την κόρη του. Κράτησε τους προσκεκλημένους ομήρους με την απειλή όπλου, μόλις έφθασαν στο σπίτι του. Τα κίνητρά του δεν έχουν αποσαφηνιστεί ούτε ο αριθμός των γυναικών και των παιδιών.

Δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της αστυνομίας μαζί με αστυνομικούς προσπαθούν να διασώσουν τους ομήρους, λέει η αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης