Ένα πάρτι λίγο πριν από τις χριστουγεννιάτικες εορτές διοργάνωσε η Χίλαρι Κλίντον προκειμένου να ευχαριστήσει όσους δούλεψαν σκληρά και συνεισέφεραν στην προεκλογική της εκστρατεία.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, στο πάρτι παρευρέθησαν ο παραγωγός του Χόλιγουντ Harvey Weinstein, ο σχεδιαστής Tory Burch, ο επενδυτής Alan Patricof και ο δισεκατομμυριούχος Marc LasryΤο πάρτι ήταν άκρως κοσμικό και σε αυτό έδωσαν το παρών επώνυμοι που στήριξαν την υποψήφια πρόεδρο, όπως η επικεφαλής της «Vogue» και χορηγός της εκστρατείας Anna Wintour.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ολόκληρη αυτοκινητοπομπή συνόδευσε την Κλίντον στο Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Πέμπτης, ενώ όλα τα φώτα επικεντρώθηκαν στην άφιξή της, σε μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της μετά την ήττα στις προεδρικές εκλογές.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, στο πάρτι παρευρέθησαν ο παραγωγός του Χόλιγουντ Harvey Weinstein, ο σχεδιαστής Tory Burch, ο επενδυτής Alan Patricof και ο δισεκατομμυριούχος Marc Lasry.

Όλοι οι ανωτέρω όχι μόνο βοήθησαν οικονομικά την ομάδα Κλίντον, αλλά και οι ίδιοι διοργάνωσαν εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση πόρων υπέρ της προεκλογικής εκστρατείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Anna Wintour μάλιστα χρησιμοποίησε την επιρροή της προκειμένου να υποστηρίξει την καμπάνια της Κλίντον μέσω του «Vogue».

To «χλιδάτο» πάρτι της Κλίντον έγινε στον τεράστιο χώρο Grand Ballroom του ξενοδοχείου. Η εκδήλωση φέρεται να κόστισε περισσότερα από 100.000 δολάρια, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Σχολιάζοντας τις αφίξεις, η εφημερίδα τονίζει, πάντως, πως τα πρόσωπα της διοργανώτριας και των καλεσμένων δεν αντανακλούσαν τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που επικρατούσε προεκλογικά, όταν όλοι θεωρούσαν πως η επικράτηση Κλίντον ήταν ένας εύκολος δρόμος.

H είσοδος της αυτοκινητοπομπής που μετέφερε τη Χίλαρι Κλίντον στο ξενοδοχείο

Η είσοδος της Anna Wintour

Plaza Hotel

To Grand Ballroom

Harvey Weinstein και Anna Wintour

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης