Το Twitter αποδοκίμασε tweet του Ντόναλντ Τραμπ ως «εκθειασμό της βίας»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020, 11:49
Το Twitter αποδοκίμασε tweet του Ντόναλντ Τραμπ ως «εκθειασμό της βίας»

To Twitter τοποθέτησε μήνυμα αποδοκιμασίας κάτω από tweet του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τα επεισόδια στη Μινεάπολη για «εκθειασμό της βίας».

«Αυτό το tweet παραβίασε του κανόνες του Twitter σχετικά με την εκθειασμό της βίας. Ωστόσο, το Twitter θεώρησε ότι δύναται να είναι προς το δημόσιο συμφέρον το tweet αυτό να παραμείνει προσβάσιμο».

«Δεν μπορώ να καθίσω και να παρακολουθώ να γίνονται αυτά σε μία μεγάλη αμερικανική πόλη, τη Μινεάπολη. Απόλυτη έλλειψη ηγεσίας. Είτε ο πολύ αδύναμος Ριζοσπάστης Αριστερός δήμαρχος Τζέικομπ Φρέι θα οργανωθεί και θα επιβάλει έλεγχο στην πόλη, είτε θα στείλω την Εθνική Φρουρά και θα κάνω σωστά τη δουλειά...» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

«Αυτά τα κακοποιά στοιχεία αμαυρώνουν τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ και δεν θα επιτρέψω αυτό να συμβεί. Μόλις μίλησα με τον κυβερνήτη Tim Walz και του είπα ότι ο Στρατός είναι μαζί του. Οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει θα πάρουμε τον έλεγχο, αλλά, όταν ξεκινούν οι λεηλασίες, ξεκινούν και οι πυροβολισμοί. Ευχαριστώ» αναφέρει ο ίδιος στο tweet.

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020, 12:03