Με αυτό το εξώφυλλο κυκλοφόρησε η σημερινή γαλλική εφημερίδα Liberation εκφράζοντας την παγκόσμια οργή για την εκατόμβη νεκρών στη Συρία από χημικά όπλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωτοσέλιδος τίτλος τα λέει όλα «Τα παιδιά του Άσαντ» και στο κείμενο που ακολουθεί η εφημερίδα εξηγεί ότι τα νεκρά αυτά παιδιά έπεσαν θύματα έκρηξης που σημειώθηκε σε αποθήκη πυρομαχικών όπου και φυλάσσονταν και χημικά όπλα.

Αφήνει έτσι το περιθώριο στον ίδιο τον πρόεδρο Άσαντ στην κυβέρνηση του στον στρατό του στους συμμάχους όπως οι Ρώσοι ή σε οποιανδήποτε άλλον βομβάρδισε την αποθήκη πυρομαχικών προκαλώντας αυτό το έγκλημα πολέμου.

Πολλοί μίλησαν για «προβοκάτσια». Ας το αποδείξουν. Πολλοί κατήγγειλαν την πολεμική αεροπορία του Άσαντ ας το αποδείξουν. Πολλοί καταγγέλλουν τους Ρώσους ας το αποδείξουν. Διαθέτουν δορυφόρους, μισθοφόρους, κατασκόπους καθώς και αχθοφόρους κάθε εξουσίας στη Συρία που μαστίζεται από τον πόλεμο. Αυτοί που διαθέτουν όλα τα παραπάνω οφείλουν μια εξήγηση στην ανθρωπότητα.Και στον Θεό τους εάν υπάρχει και αν τον προσκυνούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης