«Η δημοσίευση στο περιοδικό Closer φωτογραφιών της δούκισσας του Cambridge, γυμνόστηθης, συνιστά ανάρμοστη και εντελώς αδικαιολόγητη προσβολή της ιδιωτικής ζωής του William και της Kate» ανακοινώθηκε από τα Ανάκτορα Saint James.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο William και η Kate εθλίβησαν βαθιά μόλις έμαθαν ότι ένα γαλλικό περιοδικό και ένας φωτογράφος είχαν προσβάλει την ιδιωτική τους ζωή κατά τρόπο ανάρμοστο και εντελώς αδικαιολόγητο» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος των Ανακτόρων.

Το περιοδικό «Closer» δημοσιεύει σε πέντε σελίδες, στο σημερινό του τεύχος, σχεδόν δεκαπέντε φωτογραφίες του ζεύγους να λιάζεται στη βεράντα ενός πύργου κατά τις διακοπές τους στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Λουμπερόν της Νότιας Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετές από τις φωτογραφίες, που ελήφθησαν με τηλεφακό, δείχνουν την πριγκίπισσα γυμνόστηθη. Νωρίτερα σήμερα από τα Ανάκτορα του Buckingham ανακοινώθηκε ότι οι φωτογραφίες είναι «αυθεντικές».

Την ίδια ώρα, η Kate συνεχίζει την περιοδεία της στην Ασία με τον σύζυγό της. Χθες στη Μαλαισία εκφώνησε την πρώτη της επίσημη ομιλία στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Η πικρία της Kate από τη δημοσίευση των topless φωτογραφιών της
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012, 10:47

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης