Την λένε Βικτόρια Τσεριόλη και είναι μόλις τριών ετών. Παρά το τρυφερό της ηλικίας της συχνά επισκέπτεται το ευρωκοινοβούλιο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας που έγινε την Τρίτη, ανάμεσα στα χέρια που σηκώθηκαν ήταν και το μικροσκοπικό χεράκι της, που μετά βίας το έπιανε το μάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μικρή Βικτόρια είναι κόρη της Ιταλίδας ευρωβουλευτή, Λίτσια Ρονζούλι. Η πρώτη εμφάνιση της πιτσιρίκας στο Στρασβούργο έγινε όταν ήταν μόλις 44 ημερών!

Όπως είχε πει τότε η μητέρα της, ήθελε να στείλει ένα μήνυμα για τη διεκδίκηση περισσοτέρων διευκολύνσεων για τις εργαζόμενες γυναίκες. Τότε, η πιτσιρίκα ήταν εντυπωσιακά συνεργάσιμη, καθώς κοιμόταν γαλήνια στην αγκαλιά της Ιταλίδας πολιτικού, χωρίς κλάματα και φασαρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκείνη τη στιγμή, οι επισκέψεις της στο ευρωκοινοβούλιο είναι κάτι περισσότερο από τακτικές και πάντα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φωτογράφων.

Η Βικτόρια «μετέχει» στις ψηφοφορίες σηκώνοντας το χέρι της, άλλοτε ζωγραφίζει ή παίζει με τα παιχνίδια της στην αγκαλιά της μαμάς της, ενώ καμιά φορά προσπαθεί να της αποσπάσει την προσοχή με τον πιο γλυκό τρόπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης