Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στη βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Άννα κατά την υποδοχή των Τραμπ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 11:29
Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στη βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Άννα κατά την υποδοχή των Τραμπ

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο με την πριγκίπισσα Άννα και τη βασίλισσα Ελισάβετ, από τη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ για τους ηγέτες του ΝΑΤΟ, αφού φαινόταν λες και η βασίλισσα και η κόρη της να είχαν μια διαφωνία. Τελικά όμως, κάτι άλλο συνέβη...

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ να υποδέχεται τον Αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του Μελάνια, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενώ η πριγκίπισσα Άννα στέκεται πίσω τους, στην πόρτα της συγκεκριμένης αίθουσας. Κάποια στιγμή, η βασίλισσα Ελισάβετ στράφηκε στην κόρη της και της έκανε νόημα. Η πριγκίπισσα Άννα με τη σειρά της σήκωσε τους ώμους της και περίμενε να προχωρήσει το ζεύγος Τραμπ. Πολλοί υπέθεσαν ότι η βασίλισσα μάλωσε την κόρη της, επειδή δεν ήταν στην υποδοχή του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

Παρ' όλα αυτά, άτομα που ήταν παρόντα δηλώνουν πως η βασίλισσα Ελισάβετ γύρισε το κεφάλι της για να δει ποιος ήταν ο επόμενος ηγέτης που θα υποδεχόταν και είδε την κόρη της. «Εγώ είμαι!» της είπε η πριγκίπισσα Άννα, σηκώνοντας τα χέρια της και αρκετοί γέλασαν με τη σκηνή. «Και αυτοί» συμπλήρωσε, δείχνοντας πίσω της.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 12:11