Τι φοβούνται οι γιατροί για τον Όζι Όσμπορν μετά την εισαγωγή του στην εντατική

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 01:05
Τι φοβούνται οι γιατροί για τον Όζι Όσμπορν μετά την εισαγωγή του στην εντατική

Δύσκολες ώρες περνά ο θρυλικός τραγουδιστής, Όζι Όσμπορν, καθώς δίνει τη δική του μάχη με τη γρίπη.

Ο Όζι Όσμπορν χρειάστηκε να μπει στην εντατική, ενώ προηγουμένως νοσηλεύτηκε για περισσότερες από 11 ημέρες, παλεύοντας με τις επιπλοκές της γρίπης, καθώς είναι ένας από τα εκατομμύρια ανθρώπων που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο από τον H1N1.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο 70χρονος αμετανόητος χεβιματαλάς χρειάστηκε να εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω της επίμονης βρογχίτιδας που του προκάλεσε η γρίπη. Οι γιατροί θέλουν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να νοσήσει και από πνευμονία που λόγω του ιστορικού και της ηλικίας του θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του.

Στο πλευρό του βρίσκονται συνέχεια η σύζυγός του Σάρον και τα παιδιά του Κέλι και Τζακ. Όπως δήλωσαν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, "ο Όζι είναι μαχητής και θα τα καταφέρει", ενώ τις τελευταίες ημέρες άρχισε και πάλι να χαμογελά και δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στη σκηνή, αφού χρειάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία του.

Οι γιατροί αισιοδοξούν μάλιστα ότι αν όλα πάνε καλά θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.

Σαν να μην έφτανε η γρίπη, ο Όσμπορν χρειάστηκε να χειρουργηθεί εκτάκτως και για ένα πρόβλημα στο χέρι του.

Δεν έχασε όμως το χαμόγελο και το χιούμορ του και ανέβασε στα social media φωτογραφίες μετά το χειρουργείο, ενώ σε μία από αυτές τρώει ένα λαχταριστό χωνάκι παγωτό, ενώ όλοι απορούν πώς βγήκε από το χειρουργείο με αψεγάδιαστο το σήμα κατατεθέν... μανικιούρ του.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 01:05