Οι κάτοικοι του Λονδίνου βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης αντιμέτωποι με ένα ακόμα φρικιαστικό θέαμα στις όχθες του ποταμού Τάμεση. Τα θολά νερά του ποταμού είχαν υποχωρήσει και έτσι ανακαλύφθηκε ένας… σκελετός που έδειχνε να κρυβόταν στα νερά του για χρόνια.

Τα οστά των ποδιών του σκελετού ήταν λυγισμένα ενώ διακρίνονταν τα πλευρά και ένα μέρος του κρανίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν μερικοί πλησίασαν το μακάβριο εύρημα ωστόσο, δήλωσαν πως επρόκειτο για μια οφθαλμαπάτη. Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος Ρομπ Πάουελ, ο οποίος βρισκόταν στην προβλήτα της γέφυρας, είπε: « Ήθελα να το δω και δεύτερη φορά, δεδομένου ότι δεν είναι κάτι το οποίο συναντάς συχνά στην όχθη ενός ποταμού. Προφανώς και έμοιαζε με σκελετό, μόνο που όταν το πλησίασα κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα παλιό μέταλλο τυλιγμένο με σχοινί»!

Το συμβάν έγινε ένα μεγάλο θέμα μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας στο Twitter από τον Πάουελ και ο εκπρόσωπος της πόλης Άλαν Καρ δήλωσε ότι το εύρημα φαινόταν «απαίσιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι κατά τη μακρά ιστορία του, ο Τάμεσης έχει ξεβράσει μια σειρά από μυστηριώδη αντικείμενα αλλά και προϊστορικά λείψανα ζώων, όπως ένα δόντι 28 μέτρων του καρχαρία Megalodon πριν από 1,5 εκατομμύρια χρόνια και τμήμα του κρανίου ενός ρινόκερου ηλικίας 30,000 χρόνων.

Επίσης, πολλοί υποστήριζαν ότι στο ποτάμι κατοικούν ζωντανοί αλιγάτορες, ωστόσο όπως αποδείχθηκε αργότερα, τα μόνα μεγαλόσωμα ερπετά που βρέθηκαν ποτέ στον Τάμεση ήταν εκείνα που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες γυρισμάτων ταινίας του James Bond!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης