Λάτρης των ακριβών ρούχων, κοσμημάτων και άλλων αξεσουάρ αναδεικνύεται η σιδηρά κυρία του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ…

Με τα 550.000 δολάρια που λαμβάνει ετησίως από το ΔΝΤ (περίπου 470.000 μισθός και άλλα 80.000 επίδομα πολυτελούς διαβίωσης), όλα αφορολόγητα, έχει την ευκαιρία να διάγει έναν πολυτελή βίον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 56χρονη Κριστίν Λαγκάρντ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 πιο ισχυρές γυναίκες της λίστας του Forbes αλλά και στους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του πλανήτη, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύει κάθε χρόνο το περιοδικό «Vanity Fair».

H Λαγκάρντ λατρεύει τα χαρακτηριστικά τουίντ σακάκια Chanel, διαθέτει μάλιστα μεγάλη συλλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιλέγει κυρίως Γάλλους σχεδιαστές. Λατρεύει επίσης τα παπούτσια Louboutin (από 500 έως 1.000 ευρώ το ζευγάρι) και τα Ferragamo (από 300 ευρώ), ενώ στις τσάντες έχει μια εμφανή αδυναμία σε όλη τη σειρά του οίκου Hermes. Μάλιστα διαθέτει μια μικρή συλλογή από τσάντες Kelly (η τιμή τους ξεκινά από 5.000 ευρώ) και Birkin (από 5.800). Τα ολομέταξα φουλάρια και κυρίως εκείνα του οίκου Hermes αποτελούν την άλλη μεγάλη της αδυναμία, όπως και οι χρωματιστές πασμίνες.

Το ακριβό της γούστο συμπληρώνουν τα ιδιαίτερα πάντα δερμάτινα γάντια και βέβαια τα αντίστοιχα πολύτιμα κοσμήματα. Προτιμά τις μεγάλες πέρλες (South Sea και Water Pearls) σε συνδυασμό με λευκόχρυσο και διαμάντια.

Τέλος, το αγαπημένο της ρολόι είναι το Patek Philippe Twenty, τη στεφάνη του οποίου κοσμούν 10 διαμάντια αξίας 45.000 ευρώ…

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης