Την ταυτότητα του ζευγαριού που δηλητηριάστηκε την Κυριακή σε εστιατόριο του Σάλσμπερι αποκαλύπτει βρετανικό ΜΜΕ. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση την οποία δε χαρακτηρίζει ως ύποπτη.

Οι δύο άνθρωποι που αρρώστησαν και νοσηλεύτηκαν την Κυριακή, στο Σάλσμπερι της Βρετανίας ήταν η Άννα Σαπίρο, μοντέλο και διευθύντρια εταιρείας οργάνωσης εκδηλώσεων, καθώς και ο σύζυγός της, Άλεξ Κινγκ, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun. Το δημοσίευμα αναφέρει, μάλιστα, ότι το ζευγάρι μπορεί να δηλητηριάστηκε με στρυχνίνη, που συχνά χρησιμοποιείται για να σκοτώνουν αρουραίους και ποντίκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφημερίδα αποκάλυψε την ταυτότητα των δύο ανθρώπων επικαλούμενη ανώτερες πηγές ασφαλείας που δεν κατονομάζονται.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία του Γουιλσάιρ, η οποία εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση, επιβεβαίωσε πως «δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτη».

Την περασμένη Κυριακή, η αστυνομία είχε αναφέρει πως μία 30χρονη γυναίκα και ο 42χρονος σύντροφός της αρρώστησαν μετά από γεύμα στο εστιατόριο Prezzo στο Σάλσμπερι, το οποίο βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακριά από ένα άλλο ιταλικό εστιατόριο όπου ο Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του είχαν γευματίσει πριν νοσηλευτούν μετά τη φερόμενη δηλητηρίαση με νευροτοξικό παράγοντα τον περασμένο Μάρτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κινγκ ένιωσε αδιαθεσία μετά το γεύμα και πήγε στην τουαλέτα, όπου η Σαπίρο τον βρήκε λίγο αργότερα να έχει καταρρεύσει. Ο άντρας, η σύζυγός του, καθώς και ο σερβιτόρος που τους βοήθησε μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο. Οι γιατροί έβαλαν τον Κινγκ σε τεχνητό κώμα, παρότι αργότερα φέρεται να συνήλθε.

Πηγή: sputniknews 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης