Με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε την υποψηφιότητά για το Αμερικανικό Κογκρέσο σήμερα, ο εγγονός του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, Τζόζεφ Κένεντι ο τρίτος, ο οποίος φιλοδοξεί να διαδεχθεί τον Μπάρνεϊ Φρανκ στην έδρα της Μασαχουσέτης.

Ο 31χρονος Κένεντι γόνος της διάσημης οικογένειας, είναι το τελευταίο μέλος της που εισέρχεται στον πολιτικό στίβο, αν και αυτή τη στιγμή κανένα μέλος της δεν κατέχει κάποια δημόσια θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζόζεφ Κένεντι ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του στην τέταρτη περιφέρεια της Μασαχουσέτης. «Μίλησα με ανθρώπους από ολόκληρη την Μασαχουσέτη που πιστεύουν ότι η Ουάσιγκτον δε δουλεύει πια για εκείνους» δήλωσε σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της εκστρατείας του, όπου επίσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Ο Κένεντι ανέφερε ότι θα εργαστεί μεταξύ άλλων για ένα δίκαιο σχέδιο εργασίας και για ένα δίκαιο φορολογικό κώδικα για τη μεσαία τάξη.

Για την έδρα της Μασαχουσέτης υποψήφιοι είναι οι Δημοκρατικοί Χέρμπερτ Ρόμπινσον και Πολ Χερού, ενώ από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων ο Σον Μπιέλατ και η Ελίζαμπεθ Τσάιλντς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης