Κυβερνοεπίθεση κατά τουρκικών ιστοσελίδων εξαπέλυσαν οι Anonymous, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους για τη στάση που τηρεί η Άγκυρα στην εμφύλια σύρραξη.

Οι Anonymous κατηγορούν την Τουρκία ότι υποστηρίζει το Ισλαμικό Χαλιφάτο, στοχεύοντας στην ανατροπή του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Περισσότερες από 40.000 ιστοσελίδες επηρεάστηκαν από τη συγκεκριμένη επίθεση, με αποτέλεσμα η λειτουργία τους να παρουσιάσει προβλήματα. Οι Anonymous κατηγορούν την Τουρκία ότι υποστηρίζει το Ισλαμικό Χαλιφάτο, στοχεύοντας στην ανατροπή του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ. Σε μήνυμά τους απειλούν να «ρίξουν» τα λειτουργικά συστήματα σε αεροδρόμια, τράπεζες και κυβερνητικές εγκαταστάσεις, προκαλώντας χάος.

«Η Τουρκία στηρίζει το Νταές (Ισλαμικό Χαλιφάτο), αγοράζοντας πετρέλαιο από αυτό και επιτρέποντας στους μαχητές του να νοσηλεύονται στη χώρα. Εάν δεν σταματήσετε να στηρίζετε τους τζιχαντιστές, θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε επιθέσεις κατά του διαδικτύου σας» επισημαίνεται στο μήνυμα.

Διαβάστε επίσης:
Οι Anonymous διέγραψαν 20.000 λογαριασμούς του Χαλιφάτου από το Twitter, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015, 10:13

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης