Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει με ακρίβεια το τι συμβαίνει στην Τουρκία με την επιδημία του Covid-19. Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο IBNI SINA στην Άγκυρα, οι γιατροί θέλησαν να προβούν σε δηλώσεις σχετικά με την πορεία της επιδημίας αλλά και με τις συνθήκες που επικρατούν στο σύστημα υγείας και στο ίδιο το νοσοκομείο όπου εργάζονται.

Είναι φανερό από την συμπεριφορά των ανδρών της ομάδας security του νοσοκομείου καθώς και από τους αστυνομικούς που διακρίνονται (ακούγεται καθαρά το σήμα από τους ασυρμάτους τους) πώς απαγορεύτηκε στους γιατρούς να μιλάνε δημόσια. Η κατάσταση αυτή δεν περιορίζεται σε ένα νοσοκομείο ή σε μία περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμαρχος του Bodrum (Αλικαρνασσός) Ahmet Aras ανέφερε πώς την ώρα που ο Υπουργός Υγείας δήλωνε πώς δεν υπάρχει ούτε ένα κρούσμα κορωνοϊού σε αυτήν την πόλη, ο ίδιος είχε πάει σε τρεις κηδείες συμπολιτών του που απεβίωσαν από την ασθένεια.  Τα ονόματα των τριών νεκρών είναι  Refik Akbulut, 91 ετών, Mustafa Oral 68 ετών και Hasan Basayemez 53 ετών.

Δίνονται τα ονόματα των νεκρών και οι ηλικίες τους έτσι ώστε οι αρχές να μην έχουν την δυνατότητα  να διαψεύσουν την είδηση και άρα να κρύψουν στοιχεία.

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή μάλιστα ιδιαίτερα στην Ανατολία όπου κοινοτάρχες και δήμαρχοι εδώ και αρκετές ημέρες ενημερώνουν απευθείας το BBC και το Reuters και όχι τα τοπικά ΜΜΕ, διότι είτε λογοκρίνονται είτε αυτολογοκρίνονται…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης