Στην Κολωνία και στο Βερολίνο θα βρεθεί απόψε και το Σάββατο ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να πραγματοποιήσει δύο δημόσιες εμφανίσεις. Σύμφωνα μάλιστα με τον γερμανικό Τύπο, αύριο το βράδυ ο κ. Ομπάμα θα έχει ιδιωτική συνάντηση με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Απόψε στην Κολωνία ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα μιλήσει στην Lanxess Arena, στο πλαίσιο μιας «Παγκόσμιας Συνόδου Ηγεσίας», στην οποία θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο συγγραφέας Τζον Στρελέτσκι και ο επιχειρηματίας Φρανκ Τέλεν, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό. Την παρουσίασή του θα κάνει η ετεροθαλής αδελφή του Αούμα Ομπάμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αποψινή εκδήλωση έχουν εκδοθεί 15.000 εισιτήρια, αξίας από 50 έως 5.000 ευρώ, αλλά τουλάχιστον 2.000 έχουν μείνει αδιάθετα. Η ακριβότερη κατηγορία, τα «χρυσά εισιτήρια», αφορά μόλις 100 άτομα, τα οποία θα έχουν κατόπιν την ευκαιρία να δειπνήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Στο Βερολίνο ο Μπαράκ Ομπάμα θα λάβει το Σάββατο μέρος σε εκδήλωση «Town Hall Meeting», όπου θα δεχθεί ερωτήσεις από περίπου 300 νέους από όλη την Ευρώπη, μέλη της κοινωνίας των πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης