Τα θέματα ασφάλειας και η δυνατότητα παροχής συγκεκριμένων εργαλείων προκειμένου οι δυνάμεις της αστυνομίας να είναι αποτελεσματικότερες στο έργο τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με τον ταξίαρχο Εμμανουήλ Δασκαλάκη κατά τη συνάντησή τους στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής η οποία στεγάζεται στο Ολυμπιακό Χωριό και εποπτεύει 13 δήμους.

Όπως δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο Γ. Πατούλης, η ασφάλεια των πολιτών μπορεί να επιτευχθεί μόνο με αποτελεσματική αστυνόμευση, «δεν νοείται, χωρίς σύγχρονα οχήματα και εξοπλισμό, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για τους αστυνομικούς μας που ρισκάρουν καθημερινά τις ζωές τους στον δρόμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς, ως Νέα Αρχή» δεσμεύτηκε ο κ. Πατούλης «θα ξεκινήσουμε από τα θέματα της ασφάλειας, σκύβοντας πάνω στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αστυνομικά τμήματα και τμήματα ασφαλείας της Αττικής. Με ίδιους πόρους, θα εξασφαλίσουμε τον εξοπλισμό που χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά τους, με ασφάλεια για τους ίδιους και αποτελεσματικότητα για την κοινωνία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης