Επίσκεψη στο γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle πραγματοποίησε η πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο Ιζαμπέλα Ντιούμοντ.

 Η πρέσβειρα Ντιούμοντ είχε την ευκαιρία να δει τις ασκήσεις της γαλλικής αεροπορίας στην Ανατολική Μεσόγειο και ανέβασε βίντεο στο twitter με την προσγείωση και την απογείωση των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών «Raphael».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 
Υπενθυμίζεται πως το γαλλικό αεροπλανοφόρο συμμετείχε τα τελευταία χρόνια στην επιχείρηση Chammal που είχε να κάνει με τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και ειδικότερα κατά του Isis.

 Μετά το πέρας της επιχείρησης, το Charles de Gaulle, αναμένεται να καταπλεύσει στην Κύπρο και αναμένεται να συμμετάσχει και σε ασκήσεις ανοιχτά του νησιού μας. 

Την ίδια ώρα,  τα γαλλικά μαχητικά «Raphael», πραγματοποιούν πτήσεις στην περιοχή μας και ειδικά στην Πάφο υπήρξαν αναφορές για το βουητό που προκαλούν πετώντας πάνω από την πόλη.

Σε μήνυμα της η Γαλλίδα πρέσβης εξέφρασε το σεβασμό της στο πλήρωμα του αεροπλανοφόρου το οποίο όπως σημειώνει, «συνεχίζει τον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους για να είμαστε εμείς ασφαλείς. Μετά από εβδομάδες δύσκολης αποστολής στην Ανατολική Μεσόγειο, θα καταπλεύσει στην Κύπρο» αναφέρει.

Πηγή: philenews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης