Ένας 23χρονος νεαρός από το Ιράκ ο οποίος πήρε την σουηδική υπηκοότητα το 2014 αποκεφάλισε την 17χρονη πρώην κοπέλα του, όταν εκείνη τον επισκέφθηκε στο σπίτι του για τελευταία φορά για να μαζέψει τα πράγματά της. Ο χωρισμός τους ήταν οριστικός και ο 23χρονος Ιρακινός δεν άντεχε την απόρριψη.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο ίδιος είχε εγκαταστήσει μία εφαρμογή στο κινητό της τηλέφωνο προκειμένου να ελέγχει όλες τις κινήσεις της, ενώ ο ίδιος επέλεγε τα ρούχα που θα φοράει η κοπέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης, ο Ιρακινός αποκεφάλισε την 17χρονη πρώην φίλη του στις 14 Νοεμβρίου 2019, καθώς την αντιμετώπιζε ως «Διάβολο» και ως «εχθρό του ειδώλου του, Ντόναλντ Τραμπ».

Πληροφορίες που μεταδίδει η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet θέλουν μάρτυρες να έχουν καταθέσει ότι «ο 23χρονος Σαμπάζ πίστευε για την κοπέλα ότι ήταν ο Διάβολος και ότι συνεργαζόταν με τους Δημοκρατικούς εναντίον του Τραμπ.

Η άτυχη Άντερσον είχε εξαφανιστεί στις 14 Νοεμβρίου με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν δύο εβδομάδες αργότερα το κομμένο κεφάλι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης