Σοκαριστικό βίντεο: Λαθροδιακινητές βασανίζουν μετανάστες

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017, 21:27
Σοκαριστικό βίντεο: Λαθροδιακινητές βασανίζουν μετανάστες
Ενα φρικιαστικό βίντεο παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, που δείχνει αδίστακτους λαθροδιακινητές να χτυπούν βάναυσα μετανάστες.

Στόχος των βασανιστών είναι το βίντεο να φτάσει στις οικογένειες των θυμάτων για να εισπράξουν χρήματα. Το συγκεκριμένο βίντεο γυρίστηκε σε διαμέρισμα στην Κωνσταντινούπολη. Οπως φαίνεται, οι σαδιστές χτυπούν έναν μετανάστη από το Πακιστάν, με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, τα πόδια δεμένα και μια κουκούλα στο κεφάλι.

Στο ίδιο βίντεο ένας άλλος μετανάστης βασανίζεται φρικτά. Τα χέρια του είναι δεμένα με χειροπέδες και είναι γυμνός από την μέση και πάνω. Μιλώντας προς την κάμερα, εκλιπαρεί τους συγγενείς του να δώσουν τα χρήματα που ζητούν οι βασανιστές του, δείχνοντας κλαίγοντας, τις πληγές στην πλάτη και στο υπόλοιπο σώμα του.

Οι μετανάστες από το Πακιστάν, όταν ξεκινούν το ταξίδι τους, συμφωνούν να καταβάλουν υπέρογκα ποσά σε ένα παρατραπεζικό σύστημα που ονομάζεται «Χαβάλα». Αν οι λαθροδιακινητές δεν πάρουν τα χρήματα, τότε ξεκινά η φρίκη των βασανιστηρίων.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017, 21:51