Θλίψη προκαλεί η αυτοκτονία τεσσάρων αδερφών, που έβαλαν μαζί τέλος στη ζωή τους, στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τα τέσσερα αδέρφια ήταν δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 48, 54, 56 και 60 που έμεναν στο ίδιο διαμέρισμα. Τα εν λόγω αδέρφια ήταν ανύπαντρα και οι γείτονες ανησύχησαν όταν εντόπισαν ένα ύποπτο σημείωμα έξω από την πόρτα του διαμερίσματος που έγραφε: «Προσοχή στο κυάνιο. Καλέστε την αστυνομία, μη μπείτε στο διαμέρισμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, τα αδέρφια βρέθηκαν όλα νεκρά με το επικρατέστερο σενάριο να πέθαναν μετά από χρήση μεγάλων ποσοτήτων αντικαταθλιπτικών.

Οι σοροί των τεσσάρων αδελφών μεταφέρθηκαν στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο του υπουργείου Δικαιοσύνης στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να υποβληθούν στη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.Συγχρόνως, ειδική μονάδα της αστυνομίας διαπίστωσε πως παρά το προειδοποιητικό σημείωμα δεν υπήρχε διαρροή κυανίου στο διαμέρισμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οφειλή τους ήταν λιγότερη από 100 ευρώ 

Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο Ahval, τα αίτια της αυτοκτονίας ήταν οικονομικά. Μάλιστα, οι γείτονες κατέθεσαν ότι την ημέρα που αυτοκτόνησαν είχε προγραμματιστεί διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο διαμέρισμά τους, εξαιτίας πολλών απλήρωτων λογαριασμών.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης