Σε σοκ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα από τη σύλληψη του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πρώην πρόεδρο των Καταλανών μετά την έφοδο που έκαναν στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στο «Καμπ Νου»! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Mπαρτομέου, ο οποίος κατηγορείται για διαφθορά, συνελήφθη στην οικία του, όπου επίσης έγινε έλεγχος της αστυνομίας. 

Εκτός του Μπαρτομέου, έχουν συλληφθεί επίσης ο Όσκαρ Γκράου, CEO της Μπαρτσελόνα, ο Ραμά Γκόμεζ Πόντι, επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, και ο Χάουμε Μασφερέρ, συνεργάτης του Μπαρτομέου. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι έρευνες των αρμόδιων αρχών αφορούν το περίφημο σκάνδαλο με τα social media και των λογαριασμών που φέρονται να πληρώνονταν από τον Μπαρτομέου για να κάνουν κριτική και ενίοτε να βρίζουν τους παίκτες της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ρεπορτάζ λένε πως από τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας αστυνομικοί πήγαν στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο της ομάδας και αναζητούν στοιχεία για το θέμα που είχε συνταράξει τον σύλλογο της Καταλονίας πριν από αρκετό καιρό.

Σε αυτό το πλαίσιο ανακρίθηκαν αρκετοί υπάλληλοι που βρίσκονταν στον χώρο. 

Το σκάνδαλο αυτό αφορούσε την πρόσληψη εταιρείας για να δυσφημίζει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης παλιότερα στελέχη του συλλόγου, αλλά ακόμα και ποδοσφαιριστές της τωρινής ομάδας, όπως ο Λιονέλ Μέσι ή ο Ζεράρ Πικέ.

Πρόκειται για την εταιρεία «13 Ventures», η οποία φέρεται να έλαβε ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό που κατατέθηκε σε έξι δόσεις, για να… καταστρέφει παίκτες και προπονητές με «φαρμακερά» σχόλια! 

Την ίδια ώρα, η εντολή που είχε δοθεί στην εταιρεία ήταν να αποθεώνονται στα σχόλια ο Μπαρτομέου και η διοίκηση.

Με πληροφορίες από SDNA

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης