Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας από τη Βόρεια Καλιφόρνια, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα κατηγορούμενος ότι έκλεψε και μαγείρεψε τον σκύλο της πρώην κοπέλας του, και στη συνέχεια… της τον σέρβιρε για δείπνο. Λίγες ημέρες νωρίτερα, η γυναίκα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία, ζητώντας βοήθεια και καταγγέλλοντας πως ο πρώην φίλος της την παρακολουθούσε.

Όπως δήλωσε αργότερα, η σχέση τους ήταν πάντα ταραχώδης και γεμάτη ξεσπάσματα βίας, αλλά οι δυο τους αποφάσισαν να προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν όταν εκείνος την κάλεσε σε δείπνο την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά το δείπνο, ο Ryan Watenpaugh της έστειλε ένα μήνυμα ρωτώντας την αν της άρεσε η γεύση του σκύλου της. Λίγες ημέρες αργότερα, άφησε στην πόρτα του σπιτιού της μία σακούλα με δύο σκυλίσιες πατούσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σκύλος της, ένα πομεράνιαν με το όνομα Bear, είχε εξαφανιστεί από τον Αύγουστο, όταν εκείνη εγκατέλειψε άρον – άρον το σπίτι, στην προσπάθειά της να γλιτώσει από άλλη μία επίθεση του 34χρονου. Ο κατηγορούμενος ομολόγησε πως παρενοχλούσε την πρώην κοπέλα του και ότι άφησε τις πατούσες στην πόρτα της, αλλά αρνείται ότι σκότωσε και μαγείρεψε τον σκύλο. Όλα τα στοιχεία της αστυνομίας όμως δείχνουν πως ο Watenpaugh όντως έκανε την αποτρόπαια πράξη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης