Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου προ ημερών ενός μικρού παιδιού, 22 μόλις μηνών, στην Ατλάντα από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου παρακάθεται ο πατέρας του ανήλικου, Τζάστιν Ρος Χάρις, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, άφησε εσκεμμένα μέσα στο αμάξι το παιδί του να πεθάνει, ενώ ο ίδιος μιλούσε στο γραφείο του μέσω μηνυμάτων με έξι διαφορετικές γυναίκες (!). Τα μηνύματα, σύμφωνα με τις καταθέσεις στο δικαστήριο, ήταν σεξουαλικού περιεχομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι είχε μεταβεί με το αυτοκίνητο στις 18 Ιουνίου σε βρεφονηπιακό σταθμό προκειμένου να αφήσει το παιδί του εκεί, ωστόσο… το ξέχασε με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρει φρικτό θάνατο από θερμοπληξία, καθώς παρέμεινε επί 7 ώρες μέσα στο όχημα, τη στιγμή που στην Ατλάντα η θερμοκρασία είχε φτάσει τους 32 βαθμούς.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ωστόσο, ότι ο κατηγορούμενος είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο πόση ώρα χρειάζεται ένα ζώο (!) για να πεθάνει από θερμοπληξία.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις ο πατέρας αντιμετώπιζε ενδοοικογενειακά και οικονομικά προβλήματα.
Κατά τη διεξαγωγή της δίκης παρουσιάστηκε τέλος και το ασφαλιστήριο ζωής που είχε γίνει για τον ανήλικο, ύψους 27.000 δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης