Οι άνδρες της ασφάλειας του Εμανουέλ Μακρόν, φυγάδευσαν τον Γάλλο πρόεδρο και την σύζυγό του από θέατρο στο Παρίσι όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η παράσταση διεκόπη βιαίως, ενώ για λόγους ασφαλείας οι ειδικές  δυνάμεις της αστυνομίας απομάκρυναν το ζεύγος Μακρόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το BFMTV, ο Γάλλος πρόεδρος και η σύζυγος του Μπριζίτ, επισκέφθηκαν θέατρο στη γαλλική πρωτεύουσα το βράδυ της Παρασκευής αλλά έγιναν αντιληπτοί από διαδηλωτές, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς το κτίριο ώστε να εισέλθουν σε αυτό, αν και εμποδίστηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας.

 

Αμέσως μετά, οι άνδρες της ασφάλειας δημιούργησαν έναν κλοιό γύρω από τον Γάλλο πρόεδρο και τη γυναίκα του και λίγο αργότερα το αμάξι που τους μετέφερε απομακρύνθηκε από το σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις 5 Δεκεμβρίου, στη Γαλλία έχει κηρυχθεί επ’ αόριστον πανεθνική απεργία εναντίον στα μέτρα του Εμανουέλ Μακρόν, τα οποία στερούν έναν αριθμό από εισοδήματα σε συνταξιούχους, όπως των εργαζομένων στις συγκοινωνίες. Ως αποτέλεσμα, η λειτουργία του συστήματος των δημόσιων μέσω μεταφορών έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης