Μια 41χρονη καλλιτέχνης από την Ιαπωνία συνελήφθη από τις αρχές γιατί έστελνε επ’ αμοιβή γυμνές της φωτογραφίες σε ενδιαφερόμενους χορηγούς του νέου της «καλλιτεχνικού»… πρότζεκτ. Αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση είναι ότι το εν λόγω «πρότζεκτ» αφορούσε στην δημιουργία ενός καγιάκ που θα αποτελούσε ομοίωμα… του επίμαχου σημείου της!

Το καγιάκ μάλιστα έφερε και το ανάλογο όνομα. Σύμφωνα με την αστυνομία οι πράξεις της ήταν παράνομες αφού περιείχαν βωμολοχίες ενώ δεν έπρεπε να έχει στείλει τις παραπάνω φωτογραφίες και να λάβει χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η 41χρονη χρησιμοποίησε τρισδιάστατο εκτυπωτή για να δημιουργήσει το καγιάκ ενώ και οι φωτογραφίες που έβγαλε και απέστειλε στους συνολικά 30 χρηματοδότες της ήταν κατάλληλες για εκτυπώσεις 3D.

Η ίδια δήλωσε ότι της φάνηκε αστείο το περιστατικό και ότι την χαροποιεί που κατάφερε να κατασκευάσει το καγιάκ. «Τα γυναικεία επίμαχα σημεία αποτελούν ταμπού στην ιαπωνική κοινωνία. Το ανδρικό μόριο από την άλλη είναι μέρος της κουλτούρας μας ενώ έχει εικονογραφηθεί αρκετές φορές» είπε σε δηλώσεις της η συλληφθείσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης