Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ιλίρ Μέτα και ο υπουργός Εξωτερικών Ντιτμίρ Μπουσάτι, συναντήθηκαν με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων των Αλβανών της ΠΓΔΜ.

Αρχικά συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του DUI, Αλί Αχμέτι και στη συνέχεια, με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανών Μεντούχ Θάτσι και με τον Δήμαρχο της Στρούγκα Ζιγιαντίν Σέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλβανική κυβέρνηση δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση για τις συναντήσεις αυτές και για το περιεχόμενο των συζητήσεων, αλλά ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τους Αλβανούς πολιτικούς ηγέτες σε γεύμα μαζί σε ένα εστιατόριο στο Πόγραδετς, μια πόλη στα σύνορα με την ΠΓΔΜ.

Πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του πρωθυπουργού της Αλβανίας είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η συζήτηση επικεντρώθηκε στα πρόσφατα γεγονότα στο Κουμάνοβο, όπου ομάδα ένοπλων Αλβανών ενεπλάκη σε μάχες με την αστυνομία με συνέπεια 22 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, 14 Αλβανοί και 8 αστυνομικοί της ΠΓΔΜ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης