Δολοφονικό χτύπημα σε βάρος δύο Ελληνοκύπριων επιχειρηματιών εκτιμά ότι απέτρεψε η κυπριακή αστυνομία μετά τη σύλληψη το βράδυ της Παρασκευής στην Πέγεια τριών ανδρών βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 23, 35 και 36 ετών.

Οι πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία έλεγαν ότι οι τρεις άνδρες, οι οποίοι διέμεναν σε πολυτελή έπαυλη στην Πάφο, έφτασαν στην Κύπρο για εγκληματικό χτύπημα εναντίον των δύο επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Πάφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία, αφού ήρθε σε επαφή με τις βουλγαρικές αρχές, πληροφορήθηκε ότι οι τρεις ύποπτοι, ισχυρής σωματικής διάπλασης, είναι μέλη εγκληματικής ομάδας.

Μετά τη σύλληψη των τριών προσώπων η αστυνομία εντόπισε στην κατοχή τους τις φωτογραφίες των δύο Ελληνοκύπριων. Οι τρεις Βούλγαροι τέθηκαν υπό τετραήμερη κράτηση, ενώ η αστυνομία αναζητεί άλλα δύο πρόσωπα, έναν άνδρα και μια γυναίκα με βρετανικά διαβατήρια.

Σύμφωνα με το sigmalive.gr, οι συλληφθέντες κατά την ανάκρισή τους εξέφρασαν υπόνοιες εναντίον Βρετανού με τον οποίο οι δύο επιχειρηματίες είχαν οικονομικές διαφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης