Το δικό της αντίο είπε στο κοινό του BBC η δημοσιογράφος Ρέιτσελ Μπλαντ, σοκάροντας φίλους, γνωστούς και ακολούθους της με την ανάρτησή της στο Τwitter όπου ανακοίνωνε ότι της μένουν λίγες ημέρες ζωής.
«Με τα λόγια του θρυλικού Φράνκ Σινάτρα -φοβάμαι πως ο καιρός έφθασε. Και ξαφνικά μου λένε ότι μου μένουν μέρες. Είναι πολύ σουρεαλιστικό. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που δέχομαι. Αντίο φίλοι μου» έγραψε η Μπλαντ, που τα τελευταία δύο χρόνια δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.
Η δημοσιογράφος έχει φτιάξει ένα blog σχετικά με την ασθένειά της και ενημέρωνε μέσω αυτού για την εξέλιξη της κατάστασής της.
Η 40χρονη Ρέιτσελ Μπλαντ, δημοσιογράφος στο Radio 5, διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού το 2016 αλλά δεν είναι ιάσιμη μορφή.

H Ρέιτσελ Μπλαντ με τον σύζυγο και τον γιο της
Η Ρέιτσελ πρωτού «φύγει», προετοίμασε πλήρως το έδαφος ώστε ο γιος της ο οποίος είναι μόλις 3 ετών να μάθει όλη την ιστορία της μητέρας του όταν μεγαλώσει και να γίνει περήφανος για εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια επίσης προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική πράξη, καθώς «άφησε» πίσω της δώρα τα οποία θα λαμβάνει ο γιος της κάθε χρόνο στα γενέθλιά του μέχρι να φτάσει 21 ετών.

Ακόμη η Ρέιτσελ δημιούργησε ένα χειρόγραφο βιβλίο, στο οποίο έγραψε όλες τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις της ώστε να το διαβάσει ο γιος της μόλις μεγαλώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήνυμα του BBC για τον θάνατο της δημοσιογράφου:

Με την σειρά του το BBC και συγκεκριμένα το Radio 5 όπου εργαζόταν η Ρέιτσελ δημοσίευσε το δικό του μήνυμα στην μνήμη της δημοσιογράφου.

«Ήταν μητέρα του Φρέντι και γυναίκα του Στιβ. Η πολύτιμη συνάδελφος μας Ρέιτσελ Μπλαντ πέθανε. Η ίδια ενέπνευσε τόσους πολλούς με το blog της και έβαλε τα δυνατά της. Μας λείπει ήδη», ανέφερε το BBC.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης