Νέα γυναίκα και μία μητέρα ενός κοριτσιού στη εφηβεία είναι οι δύο μάρτυρες που παρουσιάζονται στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού FOX και καταθέτουν την προσωπική τους εμπειρία από τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer.

Δεν πρόκειται όμως για μία απλή αφήγηση. Έχουμε να κάνουμε μια συγκλονιστική περιγραφή του τρόπου όπου μια γυναίκα και μια έφηβη, αιφνίδια, αδικαιολόγητα και ανεξήγητα είδαν την ζωή τους να καταρρέει. Είναι η έφηβη δεν είσαι σε θέση να μιλήσει και αντ΄αυτής εξηγεί τα γεγονότα και αφηγείται την ιστορία η μητέρα της. Η διήγηση αρχίζει από την πρώτη στιγμή λήψης  του εμβολίου και παρακολουθεί μια πεντάμηνη εξέλιξη των παρενεργειών που όπως δείχνουν τα πράγματα προκλήθηκαν από το εμβόλιο της Pfizer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή γυναίκα η οποία μάλιστα εργάζεται ως υγειονομικός, εδώ και πέντε μήνες μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και στα εξεταστικά κέντρα προσπαθώντας να πάρει μια απάντηση για το τι της συμβαίνει. Από απόλυτα υγιής άνθρωπος είναι πλέον μια πολύ άρρωστη γυναίκα.

Με το κορίτσι τα πράγματα είναι πολύ δυσκολότερα. Μέσα σε ελάχιστες ημέρες από τον εμβολιασμό της άρχισαν να καταρρέουν όλα τα συστήματα του οργανισμού της.

Σε αυτή την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού FOX παρακολουθεί τις καταθέσεις αυτών των μαρτυριών και ένας γερουσιαστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθείστε τις μαρτυρίες και ακούστε την κραυγή αυτών των δύο γυναικών:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης