Σε καραντίνα τέθηκε ένας εργαζόμενος της Amazon διότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στην περιοχή Σιάτλ των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με μήνυμα που απέστειλε η Amazon στους εργαζομένους της, ο υπάλληλος που έχει μολυνθεί από την ασθένεια Covid-19 πήγε σπίτι του στις 25 Φεβρουαρίου, αφού ένιωσε αδιαθεσία, και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στην εργασία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στηρίζουμε τον εν λόγω εργαζόμενο που βρίσκεται σε καραντίνα» επισήμανε η εταιρεία.

Μόλις επιβεβαιώθηκε ότι μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2, η εταιρεία ενημέρωσε τους συναδέλφους του που εργάζονταν κοντά του, ενώ ο κίνδυνος μόλυνσης για το υπόλοιπο προσωπικό εκτιμάται ότι είναι «μικρός».

Επίσης η εταιρεία ζητεί από όσους εργαζόμενους εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα να παραμένουν σπίτι τους και να συμβουλεύονται γιατρό, υπογραμμίζοντας ότι η υγεία του προσωπικού της αποτελεί προτεραιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Amazon έχει περισσότερους από 50.000 εργαζομένους στην περιοχή του Σιάτλ, όπου βρίσκεται η παγκόσμια έδρα της, και διαθέτει πολλά γραφεία στην αμερικανική πόλη.

Η πολιτεία Ουάσινγκτον έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στις ΗΠΑ από την Covid-19, με 27 επιβεβαιωμένα κρούσματα, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της τοπικής υπηρεσίας υγείας χθες Τρίτη το βράδυ.

Συνολικά εννέα άνθρωποι έχουν υποκύψει στην ασθένεια στην πολιτεία αυτή, τη μοναδική όπου έχουν καταγραφεί θάνατοι που συνδέονται με τον νέο κορωνοϊό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης