Σεΐχης προσφέρει 1 εκατ. δολάρια για τον σκαραβαίο του φτωχότερου ηγέτη στον κόσμο!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014, 00:53
Σεΐχης προσφέρει 1 εκατ. δολάρια για τον σκαραβαίο του φτωχότερου ηγέτη στον κόσμο!
Θεωρείται ξεπερασμένης τεχνολογίας καθώς ήδη είναι στους δρόμους για περισσότερα από 27 χρόνια. Εν τούτοις ο «σκαραβαίος» του προέδρου της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα δίχως να είναι αυτοκίνητο πολυτελείας αξίζει μια μικρή περιουσία.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης στη χώρα της Λατινικής Αμερικής ένας άραβας σεΐχης προσφέρει στον 79χρονο Ουρουγουανό πρόεδρο ποσό ενός εκατομμυρίου δολαρίου για να αγοράσει το μπλε Volkswagen του Χοσέ Μουχίκα.

Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης σκέφτεται σοβαρά την προσφορά του Άραβα πολυεκατομμυριούχου καθώς θέλει να δωρίσει το ποσό από την πώληση του αυτοκινήτου του σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή σπιτιών για να στεγαστούν άπορες και φτωχές οικογένειες.

Ο αριστερός πρόεδρος της Ουρουγουάης έχει δηλώσει ότι έχει λάβει πολλές προσφορές για το αυτοκίνητο, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με την προσφορά του σεΐχη.

Ο πρόεδρος Μουχίκα του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται στις αρχές του επομένου δεν έχει δικαίωμα επανεκλογής καθώς κάτι τέτοιο υπαγορεύει το Σύνταγμα της χώρας. Ο διάδοχός του θα εκλεγεί στις 30 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:
Έτσι ζει ο φτωχότερος ηγέτης του κόσμου!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014, 00:57