Ο κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας κήρυξε την πόλη Σάρλοτ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς οι ταραχές που ξέσπασαν μετά το θανάσιμο τραυματισμό ενός 43χρονου Αφροαμερικανού από πυρά της Αστυνομίας, έχουν οδηγήσει σε χάος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της 3ης μέρας των διαδηλώσεων μάλιστα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, ενώ ένας διαδηλωτής φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά εχθές το βράδυ, σε συμπλοκή μεταξύ πολιτών και αστυνομίας.

Ωστόσο οι φήμες που κυκλοφορούν στην πόλη, κάνουν λόγο για νεκρό διαδηλωτή από πυρά αστυνομικών. Μόνο που αυτό δεν επιβεβαιώνεται και νεότερες σημερινές πληροφορίες αναφέρουν πως ο διαδηλωτής είναι σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Βόρειας Καρολίνας, αλλά δεν έχει πεθάνει.


Αυτό που ξεκίνησε ως μια διαδήλωση, την Τετάρτη περιήλθε σε χάος, καθώς οι διαδηλωτές έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης και έξω από κεντρικό ξενοδοχείο, έχουν πέσει μεγάλες ποσότητες δακρυγόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αυτοκινητόδρομος είναι μπλοκαρισμένος από διαδηλωτές και η οικογένεια του Κιθ Σκοτ απηύθυνε έκκληση για ειρηνικές διαδηλώσεις, εν μέσω του χάους από εκρήξεις χειροβομβίδων, που τραυμάτισαν κι ένα δημοσιογράφο του CNN στη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης