Τη ζωή τους έχασαν δύο Σαουδάραβες συνοριοφύλακες, σε περιοχή στα σύνορα Σαουδικής Αραβίας- Υεμένης, από πυρά που ερρίφθησαν από την Υεμένη, όπου το Ριάντ διεξάγει μια στρατιωτική εκστρατεία εναντίον των σιιτών ανταρτών Χούτι, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Ο θάνατος των δύο ανδρών σημειώνεται δύο εικοσιτετράωρα αφότου σκοτώθηκε άλλος ένας συνοριοφύλακας, επίσης από πυρά που προέρχονταν από τη βόρεια Υεμένη, μια περιοχή που τελεί υπό τον έλεγχο των Χούτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μοχάμεντ αλ Χάρμπι και ο Αμπντεράχμαν αλ Κατάνι τραυματίστηκαν θανάσιμα το απόγευμα, ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία στο συνοριακό φυλάκιο Αλ Χασν, στην επαρχία Ασίρ όπως ακριβώς και ο συνάδελφός τους, που σκοτώθηκε την Τετάρτη.

Οι δύο άνδρες «δέχθηκαν πυρά από μία ορεινή περιοχή στο εσωτερικό» της Υεμένης, δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας σε ένα δελτίο τύπου.

Χερσαίες δυνάμεις επενέβησαν και οι δύο άνδρες σκοτώθηκαν κατά την ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε, προσέθεσε ο ίδιος σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Spa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης