Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε σήμερα την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων, των πανεπιστημίων και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων λόγω των φόβων για τον κορωνοϊό από αύριο, Δευτέρα μέχρι νεωτέρας, μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ επικαλούμενα δήλωση του υπουργού Υγείας.

Ο υπουργός παιδείας Χάμαντ Αλ-Σέιχ έδωσε εντολή να δημιουργηθούν εικονικά σχολεία και να ενισχυθούν οι εξ αποστάσεως μαθησιακές διαδικασίες κατά τη διάρκεια της αναστολής αυτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρχές ανέβαλαν επίσης τους Σαουδαραβικούς αγώνες, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του βασιλείου, μέχρι νεωτέρας, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ-Αραμπίγια, επικαλούμενο την οργανωτική επιτροπή.

Οι αγώνες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν από τις 23 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 6.000 αθλητών, ανδρών και γυναικών, από τις 13 περιφέρειες του βασιλείου.

Η χώρα κατέγραψε σήμερα τέσσερα νέα κρούσματα, τα οποία αυξάνουν σε 11 τον συνολικό αριθμό των μολύνσεων από τον κορωνοϊό. Άλλα κράτη του Κόλπου έχουν καταγράψει περισσότερα κρούσματα, πολλά από τα οποία συνδέονται με ταξίδια από το Ιράν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης